sâmbătă, 29 august 2009

Câte stele sunt pe cer, numai una e Bucer
Adică eu. Eu sunt Bucer. Memoraţi cuvântul ăsta: Bu-cer. Tatuaţi-l pe braţ. Scrieţi-l pe toate stick-it-urile de pe birou. O să vă prindă bine. O să fie parola voastră de acces într-o lume pe care până acum aţi crezut-o imposibilă. Eraţi plictisiţi şi trişti, credeaţi că nu exist. Dar iată că aveţi noroc, mâncători de căcat ce-aţi fost în fragedă pruncie! Exist. Acum am şi blog.


Să nu vă-nchipuiţi că, fără blog, n-aş fi fost perfect. Că n-aş fi fost soluţia completă a tuturor problemelor. Că, fără blog, n-aş fi făcut muierile să se spârcâie-n tanga doar când le arunc în scârbă privirea mea ucigătoare. Doar că vrusei să fiu cel mai perfect. Să fiu mai bun decât Marcea, decât Mishu, decât Roacăru, decât Kinderu, decât Fiul, decât toţi ceilalţi agarici care au învăţat de la mine cum să respire, cum să se scuture la puţă după ce fac pipi, cum să facă sex tantric 17 ore în şir, cu sau fără femeie. Vrusei să vă arăt cine e adevărat mascul alfa, omul în faţa cărui chiar şi preşedinţii de state se înclină şi spun cu vocea tremurândă:- Respect, Bucer!E adevărat, până acum nu m-am întâlnit cu niciun preşedinte de stat. S-au ferit. Nu sunt încă pregătiţi să dea ochii cu maestrul. Chiar şi aşa, eu nu m-am supărat. Ştiu că i-am făcut datori pe bulangii. De exemplu, maimuţoiul ăla creţ care apare pe Jay Leno ar trebui să-mi facă statuie, pentru că i-am dat un sfat bun acum doi ani:


Dar deja intrai în detalii cu voi, şi e prea devreme. Poate că nu sunteţi pregătiţi să sorbiţi oceanul dintr-o înghiţitură. Dar e timp pentru toate.Pentru început, ca să arătaţi că pricepurăţi ceva, fredonaţi alături de mine:Câte stele sunt pe cer,

Numai una e Bucer.Şi pe Soare, şi pe Lună

Bucer le ţine în mână.Şi Big Bang-ul, frăţioare,

Fu un moft al lui Bucer.Ce vă miraţi aşa? De vers alb n-aţi auzit?


7 comentarii:

 1. TE IUBESC!IDOLU' MEU!
  MRN BSC...

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba, vezi ca se scrie "quod - nu quot- erat demonstrandum", analfabetule!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu care credeam ca pruteanu-i mort cu tot cu frustrarile lui. As pune ramasag ca tu esti dintre aceia multi care cauta virgulele din caru' cu bloguri pentru ca mai apoi sa se joace cu ele. Ma intreb cat de frustrat sa fii?Atat de!Cat despre analfabeti cred ca nu cunosti exact intelesul insa cu siguranta esti si 'mneata incorporat in acesta pentru ca nu stii a citi...cat despre scris din mica rautate emanata nu imi pot da seama prea multe.Pentru suferinta ce te chinuie recomand masturbare de 3 ori pe zi (doza de atac) pentru ca de femei nici nu cred ca poate fi vorba.Enjoy the "d"

  RăspundețiȘtergere
 4. bucere, ma plec.... esti si idolul meu, mi-e dor de toti,va pup . nea sorin

  RăspundețiȘtergere
 5. pustiule,m-ai convins.
  de azi ai 0,03% actiuni la irish way.
  esti patronel.
  salut-o pe mamica din partea mea.

  RăspundețiȘtergere
 6. tu si cu rokeru sa ma sugeti. sa-i spui lui rokeru treaba asta.romi

  RăspundețiȘtergere
 7. muie paul de la irish! ai vandut meciu muistule!
  Da-te-n pula dă distrus. Ne căcăm pe boxele tale de căcat.

  RăspundețiȘtergere

Comentează, oricum nu-mi pasă.